Wij zijn op de wereld om elkaar te helpen.
- Aurelius (121-180 n.C.)

Andere ondersteuning

Misschien wil je op een andere manier een bijdrage te leveren aan de projecten en aan de stichting.

Als je inhoudelijke expertise in huis hebt rond een project en daarin een bijdrage zou willen leveren zouden we het heel fijn vinden als je contact zou willen opnemen met Bertie Hendriks of Piet de Ronde. We zijn op dit moment op zoek naar mensen die kunnen assisteren bij:

  • het ondersteunen met technische raad en daad bij de bouw van het culturele centrum.
Ook als je een eenmalige actie voor de stichting zou willen doen zou je met de stichting contact op kunnen nemen. In september was er bijvoorbeeld een reunie en dit feest werd gekoppeld aan een inzamelingsactie voor Pleasant Parties. Speciaal Pleasant Parties omdat dit project natuurlijk ook met feesten verbonden is. Er is een dansdag geweest die 1000 euro opleverde, een gokfeest dat 600 euro in het laatje heeft gebracht, kunstvoorwerpen en bedden bij opbod verkocht……… verzin iets nieuws en haal zo wat geld binnen. De stichting is ook bereid om over de projecten te vertellen; dus nodig ons maar uit.
 Tot slot: In mei 2014 sturen we nog één keer een container met hulpgoederen voor de projecten. Heeft u spullen voor de school zoals leermiddelen of meubilair, of keukengerei voor de restaurantkeuken of gewoon iets waarvan u denkt: hé misschien heeft men daar wat aan. Laat het ons weten via: kameroenwerkt@gmail.com. We nemen dan contact met u op. Maar misschien wilt u wel helpen bij het transport naar de container of die vol laden. Ook dat is welkom.