Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.
- Confucius

Nederlands > Het ‘Water-project’ Nigigi Gambia – gestopt

Vanaf mei 2019 zou KW meer dan 50 vrouwen in het dorp Nigigi gaan helpen met het efficiƫnter bewerken van de grond die zij tot hun beschikking hebben. KW zou dan investeren in de aanleg van een watersysteem waardoor de vrouwen veel meer grond kunnen verbouwen. De investering zou binnen 7 jaar terugbetaald moeten worden.

Filmpje 1.Discussion of the participating women in the Water Project Gambia

 

december 2019

Na ampel beraad tussen Ida Ndow de dorpelinge en Bertie Hendriks is besloten dit project niet door te laten gaan. Er is te weinig bereidheid van de dorpelingen de verantwoordelijkheid van terugbetaling te dragen. Helaas. Jammer maar zoals zo vaak vergooien Afrikanen een mooie mogelijkheid tot ontwikkeling.

Ida Ndow, Ebrima and other participating in th ‘Water-project’

 

Chief of Nigigi

Ebrima will make the watersystem