Al het werkelijke leven is ontmoeting.
- Martin Buber

Nederlands > Grootscheepse actie naar Gambia digiborden, computers, beamers … naar de Bymyra International School

De afgelopen week heeft Kameroenwerkt 10 m3 aan digiborden, beamers, computers, monitoren, bekabeling en bevestigingsmateriaal vervoerd van de school tegenover mijn huis naar een opslag plaats in Pijnacker.

We hebben een betrouwbare organisatie gevonden die onze spullen naar Gambia zal vervoeren. Ze hebben goede contacten met Gambia onder andere met iemand die in het parlement zit en helpt dat alles veilig aankomt.
Zaterdagmorgen 16 februari gaan we de spullen die in Pijnacker zijn opgeslagen vervoeren naar hun loods in Rossum (bij Zaltbommel) ruim een uur rijden. We zorgen ervoor dat alle dozen voorzien zijn van pakbonnen met naam en telefoon van de ontvanger de Bymyra School en nummeren de dozen.  Waarschijnlijk in maart komt alles aan.

 

 

In december is Bertie in Gambia geweest. Met Ida Ndow het energieke schoolhoofd van de Bymyra International School bekeken of het mogelijk was de digiborden aan te sluiten en te gebruiken op Gambia in haar school. We denken van wel. Wordt vervolgd.