Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.
- Confucius

Nederlands > Het ‘Overbruggingsproject’ 1 en 2

Bijna driehonderd oud-wereldleiders, topeconomen en onderwijsexperts waarschuwen de wereld voor een ‘COVID-generatie’ met miljoenen kinderen die geen goede opleiding hebben genoten. Deze groep zal daarom alleen kunnen overleven door jong te gaan werken of overhaast te trouwen.
“We kunnen niet toestaan dat deze jonge mensen beroofd worden van hun opleiding en een eerlijke kans in het leven”, schrijven de 275 oud-wereldleiders, topeconomen en onderwijsexperts in een open brief aan de G20, het forum van de negentien belangrijkste economieën ter wereld en de EU.

2020

Vanwege dit acute ‘corona probleem’ is eind 2020 KameroenWerkt een actie begonnen waarbij we geld inzamelden voor kinderen die, vanwege geldgebrek van de ouders, door de coronacrisis van school gehaald werden. In samenwerking met de WM de Hoop stichting hebben we 9000 euro opgehaald voor  17 kinderen die weer 1-3 jaar naar school kunnen.

Filmpje Overbruggingsproject 1     1

2021

17 kinderren die naar school kunnen

Overbruggingsproject 2: Er staan nog 16 ouders met hun kind op de wachtlijst om naar school te kunnen. Steun ons. Geef wat van je rijkdom voor de toekomst van kinderen.

 

Word sponsor.  Betaal 5 jaar 190 euro (schoolgeld) of 380 euro (alle kosten) per jaar of doneer een bedrag voor het Overbruggingsproject.

NL58 TRIO 0198566433 van de Triodosbank ten name van Kameroen Werkt! Bel Bertie Hendriks of stuur mail naar bertiehendriks@tiscali.nl