Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.
- Confucius

Nederlands > Effie’s Design & Tailoring Shop

Na vele gesprekken met Effie, Ida Now en Modou Ceesay heeft KW besloten om Fatou Sanneh (Effie) te ondersteunen met haar project:Effie’s Design & Tailoring

In 2020 waren er voorbereidende gesprekken met Fatou (Effie) Sanneh om te zien of we met haar een project gaan doen waarbij we haar helpen een naaiatelier te openen. We hielpen  haar met de voorbereiding door het versturen van naaimachines en naaigerei dat we in Nederland via ons netwerk verkregen hebben.

2021 werd geen gemakkelijk jaar voor Effie. Haar moeder werd ongeneeslijk ziek en is in september 2021 overleden. Dankzij donaties van KW, waardoor Effie sterke pijnstillers kon kopen, heeft ze een menswaardige laatste tijd gekend.

Nadat de, door de Islam voorgeschreven, maand rouw voorbij was vond Effie de tijd, moed en energie om haar droom waar te maken. Ze heeft een mooi naaiatelier gebouwd en vormgegeven dat in november 2021 wel geopend.

Video 1 Effies Design & Tailoring part 1

Video 2 Effies Design & Tailoring part 2