Al het werkelijke leven is ontmoeting.
- Martin Buber

Nederlands > Een Schoolbus voor Beroepsonderwijs

Een Schoolbus 

 Transport in Gambia is duur. Zodra er een bus is kunnen de leerlingen van Grade 6-9 iedere week een keer naar het Vocational Center in Kukujang Mariama om met allerlei zaken daarbuiten mee te helpen. Ook kan zo het beroepsonderwijs voor de leerlingen van Bymyra van start gaan. Daarnaast kan de school de bus gebruiken voor excursies en uitstapjes. We hebben geld nodig en iedere donatie is welkom

Via Kentaa zijn we een crowdfunding gestart, druk op deze link: Ida Ndow initiatiefnemer van het Centrum voor Beroepsonderwijs in Kunkujang Mariama in GambiaBusje Beroepsonderwijs                                                             

 

Het gaat ons lukken met jouw steun. Het is fijn als deze link bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht wordt gebracht.

Het is een grote wens van Ida Ndow, initiatiefnemer van het Centrum voor Beroepsonderwijs Kunkujang Mariama in The Gamboa