Wij zijn op de wereld om elkaar te helpen.
- Aurelius (121-180 n.C.)

Andere ondersteuning

Misschien wil je op een andere manier een bijdrage te leveren aan de projecten en aan de stichting.

Als je inhoudelijke expertise in huis hebt rond een project en daarin een bijdrage zou willen leveren zouden we het heel fijn vinden als je contact zou willen opnemen met Bertie Hendriks  We zijn op dit moment op zoek naar mensen die kunnen assisteren bij:

 

  • Het verzorgen van workshops voor kinderen en/of docenten van de Bymyra Bilingial School in Gambia
  • Het mee helpen bouwen bij de Bymyra Bilingial School in Gambia
  • Het meehelpen om de IT kant van de Bymyra Bilingual School verder te helpen. Er zijn computer, beamers, digi-borden beschikbaar
  • Het meehelpen spullen ophalen die wij per zeecontainer vervoeren naar Afrika. Spullen als iPads, smartphones, kantine spullen (pannen, borden, kommen, bestek), gereedschap, Naaimachines, naai spullen mooie lichte kleding, school materiaal in het engels, sportspullen (ballen, netten, kleding)
Ook als je een eenmalige actie voor de stichting zou willen doen zou je met de stichting contact op kunnen nemen. Ooit was er bijvoorbeeld een reünie en dit feest werd gekoppeld aan een inzamelingsactie voor Pleasant Parties. Speciaal Pleasant Parties omdat dit project natuurlijk ook met feesten verbonden is. Er is een dansdag geweest die 1000 euro opleverde, een gokfeest dat 600 euro in het laatje heeft gebracht, kunstvoorwerpen en bedden bij opbod verkocht……… verzin iets nieuws en haal zo wat geld binnen. De stichting is ook bereid om over de projecten te vertellen; dus nodig ons maar uit.