Al het werkelijke leven is ontmoeting.
- Martin Buber

Nederlands > Gambiaanse ouders door Corona meer in financiele problemen. Sponsor actie is hard nodig

Word sponsor.  Betaal 5 jaar 190 euro (schoolgeld) of 380 euro (alle kosten) per jaar. Bel Bertie Hendriks 0616191310 of stuur mail naar bertiehendriks@tiscali.nl

(Download sponsor overeenkomst / belasting)

Alle kosten verbonden aan het sponsoren kunnen afgetrokken worden van de belasting omdat KameroenWerkt een ANBI is.

 

Bijna driehonderd oud-wereldleiders, topeconomen en onderwijsexperts waarschuwen de wereld voor een ‘COVID-generatie’ met miljoenen kinderen die geen goede opleiding hebben genoten. Deze groep zal daarom alleen kunnen overleven door jong te gaan werken of overhaast te trouwen.

“We kunnen niet toestaan dat deze jonge mensen beroofd worden van hun opleiding en een eerlijke kans in het leven”, schrijven de 275 oud-wereldleiders, topeconomen en onderwijsexperts in een open brief aan de G20, het forum van de negentien belangrijkste economieën ter wereld en de EU.

 

Dit gaat uiteraard over landen als Gambia. Daarom meld je aan. Geef van je rijkdom   Criteria en kosten zie.

Foto’s onder: Ida Ndwo van de Bymyra Bilingual School geeft informatie over de verantwoordelijkheden van de ouders bij sponsoring. Inmiddels worden er 37 kinderen gesponsord waaronder een gehandicapte jongen.